ALV

Online stemmen? Ja!

Maar liefst 57 leden waren op 3 september aanwezig bij de online algemene ledenvergadering (ALV) van Tekstnet: meer dan ooit live. De geplande vergadering in maart was uitgesteld, in de hoop dat we in het najaar live konden samenkomen. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar de keuze voor online pakte goed uit. De belangrijkste onderwerpen uit de ALV van 2020:

  • Een grote meerderheid stemde in met een nieuw soort lidmaatschap vanaf 1 januari 2021: het bedrijfslidmaatschap voor bureaus met tekstschrijvers in vaste dienst. Tekstnet verwelkomt die nieuwe categorie leden graag. Want met meer leden vergroten we de waarde van het lidmaatschap voor iedereen.
  • Samen met de aanwezige leden pasten we de statuten en het huishoudelijk reglement aan. Die hadden een update nodig en we namen er meteen het nieuwe bedrijfslidmaatschap in op.
  • Tijdens de ALV lanceerden we de nieuwe webmodule voor de registratie van Pluspunten. Daarmee kunnen Tekstnetters eenvoudig online zelf hun Pluspunten bijhouden om Pluslid te worden of blijven.

Wat we een volgende ALV zeker weer doen: opzwepende muziek in de pauze en na afloop online bijpraten in break-out-rooms.